Winnaars NK Forelvissen Jeugd 2018

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

 

Zaterdag 7 september 2019 was het dan zover: de finale van het jeugd NK forelvissen bij de Kamphoeve in Ommeren.

Aan de finale deden een aantal teams mee waaronder team Toms Creek. Dit team bestond uit Savio, Kyrano en Thijs. Zij hadden zich via een voorronde geplaatst voor het team en moesten nu in de finale laten zien hoe goed ze waren. Er werd gevist in 2 categorieën: categorie A  (t/m 11 jaar) en categorie B (12 t/m 15 jaar).  Thijs en Kyrano kwamen uit in categorie A en Savio in categorie B. Er werd gevist in 6 rondes waarin gelijk duidelijk werd dat het allemaal top jeugdvissers waren. De ene na de andere forel belandde in het schepnet. Tijdens de rust stonden de deelnemers van Toms Creek er goed voor, maar nog net niet op kop. In de rondes daarna werd er ook goed gevangen door het team.  De eindstand werd opgemaakt. En al snel werd duidelijk dat Savio Nederlands Kampioen in categorie B met 19 forellen en Kyrano is Nederlands Kampioen in categorie A met 28 forellen was. En als klap op de vuupijl; het team Toms Creek behaalde ook de 1e plek met de meeste visvangsten.

Een unieke prestatie! 

Dit NK is een onderdeel van de NVVF

 

Winnaars NK Forelvissen Jeugd 2018

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op de zonnige zaterdagmiddag 7 juli stonden er 24 zenuwachtige jeugdige vissers aan de start bij Zederik in Meerkerk. Het begin van een prachtige vismiddag van de beste forelvissers van Nederland. De jeugdige vissers hadden zich allemaal geplaatst via de lokale visvijvers en kwamen daar voor uit. Elk team bestond uit 3 leden verdeeld over de leeftijdscategorie t/m 11 jaar en 12-15 jaar.

Vooraf werd er gezongen voor de jarige Jacy Heinlein die deze dag 10 jaar is geworden, hij mocht van de NVVF nog iets in ontvangst nemen...

Winnaars NK Forelvissen Jeugd 2017

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op de zonnige zaterdagmiddag 10 juni stonden er 24 zenuwachtige jeugdige vissers aan de start bij De Forel in Bergharen. Het begin van een prachtige vismiddag van de beste forelvissers van Nederland. De jeugdige vissers hadden zich allemaal geplaatst via de lokale visvijvers en kwamen daar voor uit. Elk team bestond uit 3 leden verdeeld over de leeftijdscategorie 8-11 en 12-15 jaar. 

Zaterdag 4 juni 2016 werd het allereerste NK Forelvissen Jeugd gehouden!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op zaterdag 4 juni stonden er 36 toppers tijdens het allereerste NK Forelvissen Jeugd te vissen bij WILD Bijzonder Vissen.

Iedereen heeft genoten, ook de organisatie... wat een dag!

De Nederlands Kampioen in de categorie A (8 - 11 jaar) Björn Klompenhouwer namens Vissen bij de Zuilen en de Nederlands Kampioen in de categorie B (12 - 15 jaar) Donny Mussche namens Forellenvisvijvers De Woldstek.

Donny Mussche heeft ook nog eens een startplaats voor het individuele kampioenschap verdient op het NK Forelvissen op zaterdag 1 oktober 2016!

 

 

Team Kampioen: WILD Bijzonder Vissen

 

Share Facebook