Winnaars NK Forelvissen Jeugd 2019

Hier vindt u alles over het NK Forelvissen jeugd

Het laatste nieuws over NK Forelvissen Jeugd

CORONA 2020!

Na overleg met het bestuur en de wedstrijdcommissie van de NVVF is besloten dat het NK Forelvissen jeugd, NK Forelvissen werphengel en NK Forelvissen Vlieg voor 2020 niet doorgaan. We hopen uiteraard dat we in 2021 weer alle NK’s en voorrondes kunnen en mogen organiseren. Gelukkig mogen we nog individueel vissen.
Veel gezondheid toegewenst!Op zaterdag 7 september wordt het 4e Jeugd NK Forelvissen gehouden bij Forellenvijvers De Kamphoeve te Ommeren.

Voor €25 kun jij je inschrijven in de leeftijd tot en met 15 jaar (op 1 januari van dit jaar nog 15) voor het individueel jeugd NK Forelvissen.
Het bedrag is inclusief deelname aan het Jeugd NK en een frietje, snack en drankje aan het eind.
Het bedrag kun je overmaken naar de NVVF op rekeningnummer NL56 RABO 0176 9303 45 tnv NVVF o.v.v. van je naam en geboortedatum.
Betaling = inschrijving. Maximaal in te schrijven tot 31 augustus 2019.

Lees hier alles over de Finale
L
ees hier het Reglement voor het Jeugd NK Forelvissen

Drie Keer Winst NK Jeugd Forelvissen 2019

 

Zaterdag 7 september 2019 was het dan zover: de finale van het jeugd NK forelvissen bij de Kamphoeve in Ommeren.

Aan de finale deden een aantal teams mee waaronder team Toms Creek. Dit team bestond uit Savio, Kyrano en Thijs. Zij hadden zich via een voorronde geplaatst voor het team en moesten nu in de finale laten zien hoe goed ze waren. Er werd gevist in 2 categorieën: categorie A  (t/m 11 jaar) en categorie B (12 t/m 15 jaar).  Thijs en Kyrano kwamen uit in categorie A en Savio in categorie B. Er werd gevist in 6 rondes waarin gelijk duidelijk werd dat het allemaal top jeugdvissers waren. De ene na de andere forel belandde in het schepnet. Tijdens de rust stonden de deelnemers van Toms Creek er goed voor, maar nog net niet op kop. In de rondes daarna werd er ook goed gevangen door het team.  De eindstand werd opgemaakt. En al snel werd duidelijk dat Savio Nederlands Kampioen in categorie B met 19 forellen en Kyrano is Nederlands Kampioen in categorie A met 28 forellen was. En als klap op de vuupijl; het team Toms Creek behaalde ook de 1e plek met de meeste visvangsten.

Een unieke prestatie! 

Dit NK is een onderdeel van de NVVF

 

Forellenvijvers Zederik in Meerkerk!

Op de zonnige zaterdagmiddag 7 juli stonden er 24 zenuwachtige jeugdige vissers aan de start bij Zederik in Meerkerk. Het begin van een prachtige vismiddag van de beste forelvissers van Nederland. De jeugdige vissers hadden zich allemaal geplaatst via de lokale visvijvers en kwamen daar voor uit. Elk team bestond uit 3 leden verdeeld over de leeftijdscategorie t/m 11 jaar en 12-15 jaar.

Vooraf werd er gezongen voor de jarige Jacy Heinlein die deze dag 10 jaar is geworden, hij mocht van de NVVF nog iets in ontvangst nemen...

Forellenvijvers De Forel in Bergharen!

Op de zonnige zaterdagmiddag 10 juni stonden er 24 zenuwachtige jeugdige vissers aan de start bij De Forel in Bergharen. Het begin van een prachtige vismiddag van de beste forelvissers van Nederland. De jeugdige vissers hadden zich allemaal geplaatst via de lokale visvijvers en kwamen daar voor uit. Elk team bestond uit 3 leden verdeeld over de leeftijdscategorie 8-11 en 12-15 jaar. 

Zaterdag 4 juni 2016 werd het allereerste NK Forelvissen Jeugd gehouden!

Op zaterdag 4 juni stonden er 36 toppers tijdens het allereerste NK Forelvissen Jeugd te vissen bij WILD Bijzonder Vissen.

Iedereen heeft genoten, ook de organisatie... wat een dag!

De Nederlands Kampioen in de categorie A (8 - 11 jaar) Björn Klompenhouwer namens Vissen bij de Zuilen en de Nederlands Kampioen in de categorie B (12 - 15 jaar) Donny Mussche namens Forellenvisvijvers De Woldstek.

Donny Mussche heeft ook nog eens een startplaats voor het individuele kampioenschap verdient op het NK Forelvissen op zaterdag 1 oktober 2016!

 

 

Team Kampioen: WILD Bijzonder Vissen

 

Op nkforelvissen.nl

- deelnemende visvijvers
- voorrondes
- finale
- wedstrijddata
- wedstrijdverslagen
- uitslagen,
- foto's
- Teamkampioenschapen
Geen activiteiten gevonden

Onze sponsoren

DeWoldstek-logo minicamping

 "cropped visbeleving oetz 600x600 trans 1

 

 

Waar wacht u nog op?

Share Facebook