Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Tijdens de finale van het 15e NK Forelvissen op de locatie van Forellenvijvers Het Oosterseveld te Noordwolde wist John Franssen maar liefst 27 forellen binnen te halen, hiermee mag hij zich Nederlands Kampioen 2019 noemen.

De hele week vooraf het NK kwam de regen met bakken uit de hemel, maar zaterdagmorgen 5 oktober begon de dag met laaghangende mist die in de loop van de morgen optrok en de zon tevoorschijn kwam, een prachtige dag voor het NK.

Tot het laatste moment bleef het spannend, na 4 ronden stond Ruud van Deursen aan kop gevolgd door Rafael Rozema, Ramon Walet en Ton van Garderen... spannend tot het eind...
Maar John Franssen wist uiteindelijk met 1 forel verschil op Rafael de winst te pakken. Rafael en Ton wisten beide 26 forellen te vangen, maar met 10 gram verschil behaalde Rafael de 2e plaats en werd Ton 3e.

Forelvijver Zederik Wist als team de 1e plaatst te bemachtigen, gevolgd door Forelvijver 't Groenewoud met een 2e plaats en 3e werd Team Wild Bijzonder Vissen.

Bekijk hier de volledige uitslag van het individuele klassement
Bekijk hier de volledige uitslag van de uitslag Teams

 

Winnaar NK Forelvissen 2018

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Marcel Cauberg is voor de 2e keer Nederlands Kampioen Forelvissen geworden op zaterdag 6 oktober 2018 in het Zeeuwse Kerkwerve bij Recractieboerderij van Langeraad.
In 2006 werd hij ook al eens Nederlands Kampioen!

 

Winnaar NK Forelvissen 2017

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op een bijzondere locatie bij WILD Bijzonder Vissen te Reutum werd er zaterdag 7 oktober 2017 gestreden om de titel Nederlands Kampioen 2017. Op deze koude en natte dag is er gestreden tot de laatste minuut en werd nieuw Nederlands Kampioen 2017 Benno Hengelman namens WILD Bijzonder Vissen

 

Ron Groot de Nederlands Kampioen Forelvissen

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Op zaterdag 3 oktober 2015 is Ron Groot de Nederlands Kampioen Forelvissen geworden!

Voor het eerst een NK VISSEN en dan als eerste eindigen met 6 forellen verschil op nr. 2.

Grote klasse!

 

Share Facebook