16e NK Forelvissen Werp

De 16e finale van het NK Forelvissen wordt dit jaar gehouden op zaterdag 31 oktober 2020 op de accommodatie van: Forellenvijver De Broekbeke te Geesteren.

>>Download hier het draaiboek van het NK forelvissen 2019 (versie 2)>>

Alle deelnemers dienen voor 07.45 uur aanwezig te zijn en iedere deelnemer dient een identiteitsbewijs bij zich te hebben. Vergeet niet een koelbox mee te nemen.

U kunt zich voor deze finale kwalificeren bij 1 van de deelnemende vijvers. Wanneer u zich kwalificeert bij één van de forelvijvers wordt u gratis uitgezonden naar de finale. Op de finaledag zijn een hoop prijzen te winnen van verschillende professionele hengelsportmerken.

logo_purefishing.jpglogo_shimano.jpg

Team Kampioenschap

U vist niet alleen individueel, om beste forelvisser van Nederland te worden, maar u vist ook voor een team. De vijver waar u als finalist voor geselecteerd bent, is uiteraard tevens uw team en de vissers waar u tegen gevist heeft in de voorrondes op uw eigen vijver, zijn op de finaledag uw teamgenoten.

De uitslag wordt opgemaakt aan de hand van het totaal aantal gevangen (zalm)forellen. Elke forel of zalmforel telt voor 1 punt. Bij een gelijk aantal zal worden gewogen en telt het hoogste totaalgewicht. Bij gelijk aantal en gewicht beslist het lot. Dit geldt zowel voor het individuele klassement en het teamklassement.

Voor het teamklassement geldt dat de gevangen aantal forellen van alle teamleden bij elkaar op worden geteld en vergeleken wordt met de andere teams. Het team met de meest gevangen forellen wordt winnaar (bij gelijk aantal telt het hoogste totaal gewicht) en krijgt hengelsportprijzen van een zeer hoogwaardig niveau. De verschillende teams zijn te herkennen aan de kleding die zij door de vijver waar zij voor uit komen aangeboden wordt.

Als er vijvers zijn die geen scheidsrechters aanleveren, dan worden er finalisten van de desbetreffende vijver aangewezen om deze dag als scheidsrechter uit te komen! Deze personen kunnen dan NIET deelnemen aan het NK!

Share Facebook