Winnaars NK Forelvissen Jeugd 2018

Hier vindt u alles over het NK Forelvissen jeugd

Het laatste nieuws over NK Forelvissen Jeugd

Op zaterdag 7 september wordt het 4e Jeugd NK Forelvissen gehouden bij Forellenvijvers De Kamphoeve te Ommeren.
Voor €25 kun jij je inschrijven in de leeftijd tot en met 15 jaar (op 1 januari van dit jaar nog 15) voor het individueel jeugd NK Forelvissen.
Het bedrag is inclusief deelname aan het Jeugd NK en een frietje, snack en drankje aan het eind.
Het bedrag kun je overmaken naar de NVVF op rekeningnummer NL56 RABO 0176 9303 45 tnv NVVF o.v.v. van je naam en geboortedatum.
Betaling = inschrijving. Maximaal in te schrijven tot 31 augustus 2019.

Lees hier alles over de Finale
L
ees hier het Reglement voor het Jeugd NK Forelvissen

Forellenvijvers Zederik in Meerkerk!

Op de zonnige zaterdagmiddag 7 juli stonden er 24 zenuwachtige jeugdige vissers aan de start bij Zederik in Meerkerk. Het begin van een prachtige vismiddag van de beste forelvissers van Nederland. De jeugdige vissers hadden zich allemaal geplaatst via de lokale visvijvers en kwamen daar voor uit. Elk team bestond uit 3 leden verdeeld over de leeftijdscategorie t/m 11 jaar en 12-15 jaar.

Vooraf werd er gezongen voor de jarige Jacy Heinlein die deze dag 10 jaar is geworden, hij mocht van de NVVF nog iets in ontvangst nemen...

Forellenvijvers De Forel in Bergharen!

Op de zonnige zaterdagmiddag 10 juni stonden er 24 zenuwachtige jeugdige vissers aan de start bij De Forel in Bergharen. Het begin van een prachtige vismiddag van de beste forelvissers van Nederland. De jeugdige vissers hadden zich allemaal geplaatst via de lokale visvijvers en kwamen daar voor uit. Elk team bestond uit 3 leden verdeeld over de leeftijdscategorie 8-11 en 12-15 jaar. 

Zaterdag 4 juni 2016 werd het allereerste NK Forelvissen Jeugd gehouden!

Op zaterdag 4 juni stonden er 36 toppers tijdens het allereerste NK Forelvissen Jeugd te vissen bij WILD Bijzonder Vissen.

Iedereen heeft genoten, ook de organisatie... wat een dag!

De Nederlands Kampioen in de categorie A (8 - 11 jaar) Björn Klompenhouwer namens Vissen bij de Zuilen en de Nederlands Kampioen in de categorie B (12 - 15 jaar) Donny Mussche namens Forellenvisvijvers De Woldstek.

Donny Mussche heeft ook nog eens een startplaats voor het individuele kampioenschap verdient op het NK Forelvissen op zaterdag 1 oktober 2016!

 

 

Team Kampioen: WILD Bijzonder Vissen

 

Op nkforelvissen.nl

- deelnemende visvijvers
- voorrondes
- finale
- wedstrijddata
- wedstrijdverslagen
- uitslagen,
- foto's
- Teamkampioenschapen
Geen activiteiten gevonden

Onze sponsoren

  "  

Waar wacht u nog op?

Share Facebook